Όροι & προϋποθέσεις

Όροι & προϋποθέσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.
Για να κάνετε μια παραγγελία θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, αριθμό τηλεφώνου,
την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) , Χώρα, Περιοχή κλπ.
Το φαρμακείο δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών/πελατών του. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση στο κατάστημά μας. Το φαρμακείο ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το φαρμακείο με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.
Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από το φαρμακείο,τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην ιστοσελίδα του www.e-farmakeio.net , συμφωνεί να παρέχει ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το www.e-farmakeio.net , στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στις υπηρεσίες του, ειδάλλως σε περίπτωση παροχής ανακριβών στοιχείων το www.e-farmakeio.net , διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιανδήποτε τωρινή ή μελλοντική χρήση της ιστοσελίδας.

 

Ειρήνη Μιχοπούλου | © e-farmakeio.net 2004-2017 All Rights Reserved